Для перевірки боєготовності: Стало відомо про таємну нараду російського штабу на Луганщині, - розвідка

Керівництво російсько-терористичних військ намагається зберегти дисципліну серед вояків, де піднялася нова хвиля масового звільнення.

На Луганщині проведено таємну нараду штабу 2 АК ЗС РФ. Фото: dt.ua.

Командування російсько-терористичних військ провело на Луганщині нараду штабу другого армійського корпусу збройних сил РФ. Про це розповіли в прес-службі ГУР, передають Патріоти України.

«Представники штабу 2 АК та Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ провели нараду з командиром 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК та офіцерами артилерійських підрозділів полку по результатах перевірки боєготовності», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що серед російських військових, що воюють на Донбасі, піднялася нова хвиля масового звільнення. В одній із бригад офіцери спробували погрозами змусити бунтівників залишитися на військовій службі, однак поплатилися за це.

Нагадаємо, що підрозділи Федеральної служби безпеки Російської Федерації на окупованих територіях Донбасу приведено в бойову готовність.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...