Для Порошенка вчора виявився хворим: Єрусалимський патріарх зустрівся з делегацією УПЦ (фотофакти)

Залишається лише гадати, чи дійсно предстоятель одної з чотирьох найдавніших церков Православ'я був вчора настільки хворий, щоб не прийняти нашого президента, а сьогодні настільки здоровим, для зустрічі з делегацією духовних опонентів свідомих українців.

УПЦ22 січня 2019 року вірні Української Православної Церкви під час паломництва у Святий град Єрусалим відвідали Блаженнішого Феофіла III, Патріарха Єрусалимського і всієї Палестини. Делегацію очолив єпископ Арцизький Віктор, вікарій Одеської єпархії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела священнослужителі та віряни єпархії здійснили паломництво на Святу Землю, де вклонився древнім Святиням Палестини і Єрусалима.

Одним із знаменних подій паломницької поїздки було відвідування Блаженнішого Феофіла III, патріарха Єрусалимського і всієї Палестини, повідомляють в єпархії.

У своєму слові настанови паломникам з України Святіший Патріарх Феофіл III зазначив, що особливо молиться про мир в Україні і передав своє первосвятительське благословення вірним чадам канонічної Української Православної Церкви.

На згадку про візит паломників з України Патріарх Феофіл передав пам’ятні подарунки для української делегації.

Нагадаємо, що вчора запланована в Ізраїлі зустріч патріарха Єрусалима Феофіла з президентом України Петром Порошенком не відбулася.

Гостей зустрів фактичний заступник предстоятеля – генеральний секретар Єрусалимського патріархату архієпископ Аристарх. Предстоятеля Єрусалимського патріархату госпіталізували напередодні.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...