Для стримування російської агресії: У НАТО розповіли, коли війська Альянсу будуть введені в Прибалтику

На саміті НАТО в Варшаві прийнято рішення про розміщення 4 додаткових багатонаціональних батальйонів в Балтійському регіоні.

Військовий контингент НАТО буде введений в Прибалтику в травні 2017 року. Фото: ЖЖ.

НАТО введе в дію багатонаціональні війська для стримування агресії Росії в Балтійському регіоні вже до травня 2017 року. Про це повідомив голова Військового комітету Альянсу, генерал армії збройних сил Чеської Республіки Петр Павел, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Солдат в Латвію направить Канада, в Литву - Німеччина, в Естонію - Великобританія, а в Польщу - США", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що рішення про розміщення 4 додаткових багатонаціональних батальйонів в регіоні для стримування Росії було прийнято на саміті НАТО у Варшаві.

"Говорячи про ці чотири бойових групи, ми маємо на увазі не тільки присутність в тренувальних цілях. Ці сили повинні служити засобами стримування і, в разі потреби, наступу", - підкреслив Павел.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...