Для "заохочення": У Сенаті Франції пояснили своє рішення щодо санкцій

Французи вважають, що таким чином можна стимулювати Росію та Україну виконувати Мінські домовленості.

Сенат Франції. Ілюстрація:www.dw.com

Резолюція Сенату Франції щодо пом'якшення санкцій проти Росії покликана стимулювати Україну і Росію до реалізації мінських домовленостей по Донбасу. Про це заявив голова комісії Сенату Республіки з міжнародних справ, оборони і збройних сил Жан-П'єр Раффарен, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

За його словами, пом'якшення економічних обмежень відносно РФ, введених за анексію Криму і розв'язування війни в Україні, може дати позитивну динаміку в переговорах, якщо їх використовувати для "заохочення обох сторін до повного виконання мінських домовленостей".

"Ми в відповідальному і збалансованому процесі. У нас є відвертий діалог з росіянами, в якому ми засуджуємо анексію Криму і ситуацію на сході України, а також з українцями, закликаючи їх до реалізації політичної складової мінських домовленостей. Пом'якшення санкцій можна було б використовувати сьогодні, щоб надати позитивну динаміку обом сторонам для всебічного виконання цих угод ", - зазначив Раффарен.

Нагадаємо, в квітні 2016 року нижня палата парламенту Францііпріняла резолюцію з рекомендацією зняти економічні санкції, введені проти РФ. Верховна Рада України звернулася до Сенату Франції із закликом не голосувати за резолюцію.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"