Раптово згадали перший "Мінськ": У ''ДНР'' ліквідували ''міністерство оборони''

Фактично "міноборони" було перейменовано в "управління народної міліції", щоб не виводити збройні формування.

Едуард Басурін. Фото: соцмережі.

Терористи "ДНР" зважилися на ліквідацію "міністерства оборони" у вересні 2018 року для того, щоб зберегти інші незаконні збройні формування. Про це повідомив заступник начальника "управління народної міліції ДНР" Едуард Басурін, передають Патріоти України.

За його словами, фактично "міноборони" було перейменовано в "управління народної міліції", щоб не виводити збройні формування. "Це більше, напевно, політика... Якщо згадати перший "Мінськ" — там було прописано, що на території непідконтрольній офіційній українській владі можуть знаходиться підрозділи народної міліції, а жодні інші збройні формування", — заявив терорист.

При цьому Басурін не згадав пункт про те, що в Комплексі заходів щодо виконання Мінських угод йдеться про виведення іноземних збройних формувань і роззброєння незаконних груп. "Виведення всіх іноземних збройних формувань, військової техніки, а також найманців із території України під наглядом ОБСЄ. Роззброєння всіх незаконних груп", — йдеться в документі.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...