Дмитро Гордон дуже відверто розповів про своїх старих знайомих - нардепів Мураєва та Добкіна

Євгена Мураєва та Михайла Добкіна відомий журналіст вважає "класними хлопцями".

Дмитро Гордон зізнався, що Михайло Добкін йому подобається як людина. Фото: скріншот з відео.

Позафракційний нардеп, лідер партії «Наші» Євген Мураєв - симпатичний хлопець і про нього не можна нічого сказати поганого, але симпатичний хлопець - це посидіти поговорити і не більше того, а для країни - це біда. Приблизно те ж саме можна сказати про лідера «Християнських соціалістів» Михайла Добкіна, він класний, щирий, але для країни - це біда. Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив журналіст, телеведучий, бізнесмен Дмитро Гордон, передають Патріоти України.

За його словами, Україна - вражаюча країна, у нас не обговорюють програми кандидатів, у нас дивляться на плакат або календарик із зображенням політика і кажуть: «а він мені подобається, буду голосувати». Доля, на жаль, країн з недодержавністю.
Дмитро Гордон також зазначив, що відкриття каналу «Наш», власником якого став Євген Мураєв - це ще одне підтвердження того, що в Україну пішли величезні «бабки» з Росії, тому що виборами «запахло» і потрібні солідні вливання. На думку Гордона, Мураєв - російський товариш і просуває з перспективою на парламентські вибори свій проросійський проект.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...