​До Нового року терористи готують серйозні провокації, - Шкіряк

Бойовики можуть здійснити спробу прориву вглиб української території.

Терористи. Фото: ЖЖ

Терористи готують на Донбасі нові провокації і підтягують військову техніку до лінії розмежування. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу "112-Україна", повідомляють Патріоти України За його словами, бойовики збираються влаштувати серйозні провокації проти українських військових під час новорічних свят.

"Події, які сьогодні розгортаються, згідно з останньою отриманою нами оперативною інформації, свідчить про те, що в найближчі дні, зокрема, в період новорічних свят, не виключені збройні провокації і спроби прориву російських бойовиків углиб нашої території. Про це, принаймні, кажуть всі їхні дії, передислокація і підтягування важкої зброї і ракетної артилерії до лінії розмежування", - заявив Шкіряк.

Також він додав, що багато хто в Україні сьогодні розслабилися, вважаючи, що війна вже закінчилася, хоча бойовики порушують перемир'я практично кожен день. "Ми занадто занурилися в Україні, на мій погляд, в таку "жовтяничну" історію, забуваючи про те, що насправді війна не закінчена. Що сьогодні на сході країни практично щодня відбуваються тотальні зіткнення з російсько-терористичними військами і збільшується кількість військовослужбовців регулярних військ російської армії, зокрема це стосується і Південного напряму в Комінтерново", - підкреслив він.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...