Добрехались: Британія заморозила рахунки Russia Today - рішення оскарженню не підлягає

Телеканал Russia Today є одним з найголовніших засобів пропаганди путінського режиму в світі. Його неодноразово звинувачували в упередженості і порушеннях журналістської етики та професійних стандартів.

Британія заморозила рахунки кремлівському рупору - телеканалу Russia Today. Фото: Новое время.

Банківські рахунки російського пропагандистського телеканалу Russia Today заможені на території Сполученого Королівства. Про це повідомляє британське видання "Independent", посилаючись на повідомлення головного редактора RT Маргариту Симоньян, передають Патріоти України.

Раніше телемережу, яка фінансується з державного бюджету РФ та працює в форматі міжнародного мовлення англійською мовою, звинувачували в цензуванні відеоряду з російськими бомбуваннями сирійського міста Алеппо, повідомляє видання.

"Нам закрили рахунки в Британії. Всі рахунки. Рішення перегляду не підлягає. Хай живе свобода слова!", - написала Симоньян в своєму Twitter.

Телеканал Russia Today розпочав роботу в 2005 році та згодом став одним з найголовніших засобів пропаганди російського режиму в світі. RT неодноразово зазнавав гострої критики від провідних ЗМІ за упередженість матеріалу та численні порушення журналістської етики та професіональних стандартів.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...