Добивати поранених у Раді мала Савченко: З'явилися шокуючі докази підготовки нардепом терактів у Києві (відео)

Народний депутат особисто вела переговори із главарем "ДНР" Олександром Захарченком. Стверджує, що Юлія Тимошенко теж зустрічалася таємно з ватажком терористичної республіки

Фото: ЗМІ

Генпрокурор Юрій Луценкопрезентував у Верховній Раді відеодокази причетності нардепа Надії Савченко до підготовки терористичного акту, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що загальний обсяг матеріалів становить 74 гігабайти інформації. Сукупна тривалість аудіо- та відеоматеріалів приблизно три доби.

У відео йдеться про те, що 17 листопада 2017 року на КПВВ "Майорськ" Володмимир Рубан та Надія Савченко перетнули лінію розмежування з окупованими територіями Донецьку поза контролем.

При цьому уточнюється, що сама нардеп ховалася у авто, де збергалася зброя, яка була надана бойовиками ОРДО.

Демонстрація запису розмови починається з діалогу Г. Березня та В. Кіта, які намагаються зрозуміти, як Савченко безпечно вийти з автомобіля. Чутно, як вони стукають у металеві двері авто і просять "Надю" відкрити двері". Далі розмова ведеться після того, к вона вийшла з авто та починають перераховувати і називати те, що привезли.

Перед тим як нардепи винесли свій вирок, до трибуни вийшла сама Савченко і почала суперечливу промову вже своїм знаменитим: "Щас вср*тесь".

Під враженням доказів Верховна Рада дала згоду на зняття недоторканості і арешт Надії Савченко.

Через кілька десятків хвилинСавченко була затримана і відправлена на допит до СБУ.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...