Додому мертвими: "Вантаж 200" перетнув українсько-російський кордон, - ОБСЄ

Терористи в останніх боях зазнали чималих втрат.

Вантаж "200". Фото: ЖЖОБСЄ помітила фургон з написом "Вантаж 200", який перетнув українсько-російський кордон. Про це йдеться у тижневому звіті місії, яка базується на російських прикордонних пунктах пропуску "Гуково" та "Донецьк" у Ростовській області (ці пункти межують з українськими пропускними пунктами "Червонопартизанськ" та "Ізварине"), з 17 по 23 лютого 2016 року, повідомляють Патріоти України.

"22 лютого зареєстрований в Україні фургон прибув на прикордонний пункт пропуску зі сторони Російської Федерації. Фургон збоку мав напис "похоронний транспорт" російською мовою, а також на лобовому склі був знак з написом "Вантаж 200" російською мовою", - йдеться у повідомленні. Спостерігачі не змогли визначити, чи перевозив цей транспортний засіб труну. У місії уточнили, що раніше, 21 лютого о 5:50, вони бачили, як цей фургон перетинав кордон у напрямку Російської Федерації.

Нагадаємо, 20 лютого Головне управління розвідки Міністерства оборони України стверджувало, що у районі Мар'їнки у Донецькій області загинуло 9 військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, ще 8 отримали поранення. 23 лютого українська розвідка повідомляла, що на Донбасі загинуло ще четверо російських диверсантів та двоє саперів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...