Доля України: Макрон резюмував переговори з Путіним

Для розгляду питання про продовження антиросійських санкцій, введених в 2015 році, країни Євросоюзу 28-29 червня зберуться на саміт.

Емманюель Макрон. Фото: Рейтерс.

Євросоюз не буде скасовувати свої санкції проти Росії, якщо не буде прогресу щодо України. Таку заяву зробив президент Франції Еммануель Макрон в Санкт-Петербурзі після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України із посиланням на Reuters.

«М'яч знаходиться на полі Росії і України. Це так просто. Ми не будемо скасовувати санкції, якщо нічого не зроблено. Це те, що ми обговорювали з Володимиром Путіним», - сказав Макрон. Для розгляду питання про продовження антиросійських санкцій, введених в 2015 році, країни Євросоюзу 28-29 червня зберуться на саміт.

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...