Дональд Фредович не стримався: Трамп похвалився, як солдати США ефективно нищили кращу піхоту Путіна у Сирії

Президент США наголосив, що був вражений роботою американців, які пілотували літаки F-18.

Дональд Трамп. Фото:Рен ТВБілий дім не любить обговорювати знищення бійців ПВК "Вагнер" в Сирії, проте це не завадило президенту США Дональду Трампу на закритому благодійному заході в Нью-Йорку похвалитися діями Пентагону під час зіткнення між американськими військовими і російськими найманцями. Про це повідомляє Politico з посиланням на анонімні джерела, передають Патріоти України.

Подробиці бою як і раніше засекречені, але 23 травня, звертаючись до учасників благодійного вечора на Манхеттені, Трамп сказав, що був вражений роботою американців, які пілотували літаки F-18. Він дав зрозуміти, що удари тривали, можливо, всього "10 хвилин", і було знищено від 100 до 300 російських бійців, - переказує видання твердження неназваної "особи, що знала про висловлювання глави Білого дому, які раніше не оприлюднювалися в пресі".

Як повідомлялося раніше, російська приватна військова компанія "Вагнер" втратила 218 найманців в результаті авіаудару США в Дейр-ез-Зора в Сирії.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...