Дональд Трамп назвав ситуацію в Україні "божевіллям" і пообіцяв вирішити проблему

Президент США провів зустріч з генсеком НАТО і заявив, що у Європи є страх перед Росією, але він повинен минути.

Дональд Трамп. Фото: MacDigger.

Президент США Дональд Трамп прокоментував ситуацію в Україні та Сирії, назвавши її "божевіллям", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час спільної прес-конференції Трампа з генеральним секретарем НАТО Йєнсом Столтенбергом, у Трампа запитали, які побоювання відчуває Європа перед Росією з ростом напруги в світі.

- Є страх, є проблеми, але я сподіваюся, що не буде страху, і не буде проблем, це було б ідеальною ситуацією. Те, що відбувається - це безумство - чи це Близький Схід, чи це Україна - не має значення, куди ви дивитеся - є проблеми. І я вірю, що ми позбавимося від більшості з цих проблем, - сказав Трамп.

На думку Путіна відносини між країнами деградували ще більше після виборів в США.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...