Дональд Трамп уже відмовився виконувати дві свої передвиборні обіцянки

​Мільярдер більше не хоче саджати Хілларі Клінтон до в'язниці.

Дональд Трамп. Фото: Вести.

Після перемоги на виборах риторика Дональда Трампа стала набагато м'якшою. Не тільки в Україні, але і в США існує велика різниця між передвиборною риторикою і реальною політикою. Президент не може дозволити собі необдуманих кроків, і навіть слів. Кожну його заяву ретельно шліфує команда помічників. Саме тому Трамп уже встиг відхреститися від двох своїх гучних передвиборних заяв, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перше стосується розслідування навколо листування Хілларі Клінтон. Обраний президент заявив, що він не збирається наполягати на судовому розгляді і не буде садити Клінтон до в'язниці, як обіцяв до виборів.

- Я не хочу зробити боляче Клінтонам. Насправді не хочу. Вона багато пережила і сильно постраждала в різних питаннях, і я не хочу робити їй боляче. Кампанія була порочною, - сказав Трамп.

Ще один крок назад стосується заяви про міжнародну угоду про клімат, підписану в 2015 році в Парижі. Трамп обіцяв відмовитися від неї, як тільки вступить на посаду президента. Але переглянув свою думку.

- Я дуже уважно подивився на неї [на угоду про клімат - Ред.]. Я подивився на неї іншими очима. Чисте повітря і кришталево чиста вода мають дуже велике значення, - сказав Трамп.

Трамп збирався відмовитися від угоди, так як не вірить у потепління клімату і вважає це вигадкою вчених.

Патріоти України повідомляли, що майбутній президент США Дональд Трамп оприлюднив відеозвернення, в якому розповів про свої перші укази після офіційного вступу на посаду. Насамперед він пообіцяв дати старт процедурі виходу США з угоди по транстихоокеанське партнерство (ТТП), а також розморозити видобуток нафти і газу в США.

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...