Дональд Трамп втрачає "штики": Кандидат на пост міністра напередодні голосування зняв свою кандидатуру

ЗМІ повідомляють, що відставка Ендрю Пуздера обумовлена нестачею голосів у Сенаті для затвердження його кандидатури.

Дональд Трамп і Ендрю Пуздер. Фото: REUTERS.

У США кандидат на пост міністра праці - бізнесмен Ендрю Пуздер зняв свою кандидатуру. Про це йдеться в повідомленні на його сайті, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Після ретельного обмірковування і обговорення з моєю родиною я вирішив відмовитися від висунення на пост міністра праці. Я хочу подякувати президенту Дональду Трампу за висунення ...», - сказав Пуздер.

У той же час деякі ЗМІ припускають, що таке рішення Пуздера зумовлена браком голосів у Сенаті для затвердження його кандидатури, пише The Washington Post.

Голосування мало відбутися сьогодні, 16 лютого. При цьому про плани Пуздера зняти кандидатуру також не знали і в Білому домі.

Пуздер очолює компанію CKE Restaurants, що володіє фастфудами Сarl's Jr і hardee's. У грудні 2016 року Трамп запропонував йому обійняти посаду міністра праці.

Як повідомляли Патріоти України раніше, радник президента США з питань національної безпеки Майкл Флінн пішов з посади. Як наголошується в листі Флінна, він не навмисно не надав інформації про його зв'язки з Росією.

Кинуть усі сили? Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:28

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова і Сум. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні, передають Патріоти України. з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка ...

Крах все ближче: Росія платить рекордні 25% бюджету за параною Путіна, - розвідка США

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:57

"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...