Дональд Трамп виконує передвиборні обіцянки: Розпорядження про будівництво стіни з Мексикою чекає підпису

​Дональд Трамп обіцяв боротися з незаконними мігрантами і для цього побудувати стіну на кордоні з Мексикою.

Дональд Трамп. Фото: REUTERS.

Президент США Дональд Трамп в середу віддасть розпорядження про початок будівництва стіни на сухопутному кордоні з Мексикою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час візиту в департамент внутрішньої безпеки в середу Трамп планує підписати розпорядження про виділення федеральних коштів на будівництво стіни на південному кордоні.

Як відомо, під час виборчої кампанії Трамп виступав за обмеження міграції в США з сусідньої Мексики, пообіцявши побудувати стіну на кордоні з сусідньою країною і змусити Мехіко її оплатити.

"Завтра планується великий день з питань національної безпеки. Серед багатьох інших речей, ми побудуємо стіну!" - написав Трамп напередодні в twitter.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...