"Дональд, ти живеш у власній реальності": Хілларі Клінтон рознесла Трампа в пух і прах

Вчора відбулися перші дебати Дональда Трампа і Хілларі Клінтон, на яких кандидат від демократів отримала впевнену перемогу.

 Дональд Трамп і Хілларі Клінтон. Фото: СNN.

Вчора (сьогодні вночі за київським часом) в США відбулися перші телевізійні дебати кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа і його опонента від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Згідно з опитуванням телеканалу CNN, проведеним одразу після дебатів, переконливу перемогу на них здобула Клінтон - так вважали 62% опитаних, а за Трампа висловилися 26%, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Оглядачі відзначили, що Трамп був занадто емоційний і здавався погано підготовленим, а ось Клінтон, навпаки, була дуже підготовлена.

На дебатах Клінтон звинуватила Трампа в тому, що він «живе у власній реальності».

«Дональд, я знаю, що ти живеш у власній реальності», - заявила Хілларі.

Трамп, в свою чергу, звинуватив свою суперницю в тому, що вона підтримує угоду про вільну торгівлю, які просуває адміністрація Барака Обами.

Клінтон також розкритикувала нестриманість свого Трампа і його ставлення до ядерної зброї.

Клінтон, зокрема, назвала загрозу появи ядерної зброї в руках терористів найбільшою, яка стоїть перед сучасним світом.

У зв'язку з цим вона нагадала, як Трамп заявив, що розстріляв би іранських піратів, якби виявилося, що вони знущалися над американськими моряками.

"Людина, яку можна розлютити твіт, не повинна тримати свої руки біля ядерних кодів", - заявила Клінтон.

До речі, про те, що Трампу не можна довірити ядерні коди США, заявив на початку цього місяця і віце-президент США Джо Байден, а раніше він назвав Дональда Трампа загрозою для національної безпеки США і найбільш неосвіченим кандидатом за всю історію Америки

Байден тоді вказав на некомпетентність Трампа, а Клінтон вчора відзначила, що Трамп «живе у власній реальності». Перекладаючи на просту людську мову, Байден і Клінтон вважають Трампа ідіотом.

І це правильна оцінка інтелектуального рівня Трампа. Дай бог, щоб до виборів побільше американців зрозуміли це і не підтримували дебіла Трампа.

А Клінтон можна привітати з вчорашньою впевненою перемогою над Трампом на теледебатах.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...