Це загроза для США: Людину, яка обіймається з Путіним, не можна вибирати президентом, - Джозеф Байден

​Віце-президент США Джозеф Байден виступив на підтримку кандидата Хілларі Клінтон, яку назвав досвідченим і розумним політиком.

Джозеф Байден. Фото: business.ua.

Віце-президент США Джозеф Байден назвав Дональда Трампа загрозою для національної безпеки США і найбільш неосвіченим кандидатом за всю історію Америки, який принижує союзників і обіймається з диктаторами. Про це Байден заявив в середу, виступаючи на Загальнонаціональному з'їзді демократів у Філадельфії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми живемо в складному і мінливому світі. Загрози є занадто великими, занадто багато нестабільності, щоб дозволити Дональду Трампу стати президентом Сполучених Штатів. Жоден з номінантів від основних політичних партій (республіканської чи демократичної - ред.) в історії цієї країни не був таким неосвіченим і найменш готовим для того, щоб забезпечувати нашу національну безпеку", - заявив віце-президент США.

Він підкреслив, що американці не можуть вибрати людину, яка використовує їх страхи щодо ІДІЛ та інших терористів і не має ніяких планів, як убезпечити країну. Зате, як підкреслив Байден, Трамп з усією своєю риторикою в буквальному сенсі робить Америку менш безпечною.

"Ми не можемо вибрати людину, яка принижує наших союзників, обіймаючи диктаторів таких як Володимир Путін; людину, яка прагне посіяти розкол в Америці заради власної вигоди; людину, яка вводить в оману своїми хвастощами сили. Ми, як американці, просто не можемо дозволити цьому статися ", - заявив Байден.

У зв'язку з цим він виступив на підтримку кандидата Хілларі Клінтон, яку назвав досвідченим і розумним політиком, яка показала це протягом всієї своєї політичної кар'єри.

Нагадаємо, 20 червня віце-президент США Джо Байден заявив, що США будуть виступати за збереження санкцій проти Росії до повного нею виконання мінських зобов'язань. "Разом з союзниками і партнерами, особливо - в Європі, США мають намір змусити Росію заплатити за її абсолютно відверту агресію проти України", - вказав він тоді.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...