Дональду не дозволять? Білий дім роз'яснив, чи зустрічатимуться Трамп та Путін цьогоріч вдруге

Американський президент планує зустріч з Путіним наступного року, коли завершиться федеральне розслідування щодо ймовірного втручання Росії у вибори в Сполучених Штатах.

У Білому домі зробили заяву щодо наступної зустрічі президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

За повідомленням інформаційного агентства AFP, яке посилається на адміністрацію президента США, у 2018 році Трамп та Путін більше не зустрічатимуться.

Як повідомляє Радіо Свобода з посиланням на слова радника президента США з питань нацбезпеки Джона Болтона, Трамп планує зустріч з Путіним наступного року, коли завершиться федеральне розслідування щодо ймовірного втручання Росії у вибори в Сполучених Штатах.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...