Довели: Розгніваний Гройсман поставив на місце Яценюка і Кабмін (відео)

За словами спікера, саме Рада підставляла плече Кабміну для прийняття ефективних рішень, натомість уряд звинувачує парламент у блокуванні реформ, зокрема медичної.

Володимир Гройсман. Фото: скрін відео

Під час засідання Верховної Ради в п'ятницю, 5 лютого, глава парламенту Володимир Гройсман різко відповів на критику з боку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, заявивши, що не дозволить звинувачувати народних депутатів в провалі реформ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 112 Україна.

За словами спікера, саме Рада підставляла плече Кабміну для прийняття ефективних рішень, натомість уряд звинувачує парламент у блокуванні реформ, зокрема медичної.

"Я думаю, що парламент український - і на це потрібно звернути увагу міністрам - кожен раз в найскладніші моменти підставляв плече кожному міністерству для прийняття ефективних рішень.

І хочу сказати, що робити сьогодні винними у всьому і дурними народних депутатів я не дам. Це стосується всіх народних депутатів України і справа, і зліва (в залі засідань)", - заявив Гройсман.

Після цього народні депутати встали зі своїх місць і зааплодували спікеру.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...