Довірена особа і Трампа, і Путіна: У спецпрокурора США дізналися про ще одного росіянина на зустрічі сина теперішнього президента та "кремлівської" юристки

Восьмого учасника зустрічі ЗМІ описують як офіційного представника родини російського мільярдера азербайджанського походження Араса Агаларова, який має зв'язки з президентом РФ Путіним.

Дональд Трамп із сином. Фото:уніан

Слідчі офісу Спепрокурора Мін'юсту США встановили особу восьмого учасника скандальної зустрічі між сином американського президента Трампом-молодшим і росіянами щодо отримання компромату на Гілларі Клінтон у розпал президентської кампанії минулого року. Про це інформує CNN, передають Патріоти України.

Щоправда, ім'я учасника зустрічі не повідомляється, щоб "зберегти цілісність розслідування". Адвокат досі неназваного учасника зустрічі Скотт Белбер зауважив, що слідчі поки що не зустрічалися з його клієнтом.

Проте джерела описують восьмого учасника зустрічі як офіційного представника родини російського мільярдера азербайджанського походження Араса Агаларова, який має зв'язки з президентом Росії Володимиром Путіним.

Агаларов раніше також мав бізнес у сфері нерухомості з Трампами, крім того, допомагав організовувати конкурс "Міс Всесвіт" у Москві в 2013 році.

Версію про те, що неназвана восьма особа представляла інтереси сім'ї російського мільярдера, підкріплює той факт, що Скотт Белбер є адвокатом сина Агаларова, Еміна, який також був одружений з донькою президента Азербайджану Лейлою Алієвою. Крім того, Емін знайомий з американським публіцистом Робом Голдстоуном, який власне й ініціював зустріч з Трампом-молодшим.

Як повідомлялося раніше, заяви про зв'язок передвиборчої кампанії Трампа з Росією наклали тінь на його перші п'ять місяців на посаді президента США. Кремль спростував висновки американських спецслужб про те, що Москва намагалася схилити вибори на користь Трампа, використовуючи такі засоби, як зловживання електронними поштами лідерів демократів. Трамп заперечував будь-яку змову з Кремлем.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...