Дожилися: В Росії кремлівські пропагандисти подали в суд на "Машу Лаврову" через наклеп

Інформаційне агентство Regnum образилося на офіційного представника МЗС РФ Марію Захарову через те, що вона їх оббрехала, а слова "недонарод" вони ніколи не вживали.

Наклеп для Марії Захарової -  частина її роботи. Фото: ТВ Центр.

Керівництво пропагандистського інформагентства Regnum подає в суд на офіційного представника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марію Захарову за звинуваченням у наклепі. Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті російського ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

"Захарова, користуючись службовим становищем, вчинила акт свідомої дифамації, розповсюдила очевидну і навмисну брехню, звівши наклеп на журналістів ІА Regnum і агентство в цілому", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Захарова звинуватила пропагандистське інформагентство у вживанні термінів "недонарод" і "недодержави" щодо Білорусі і її громадян.

"Слово "недонарод" не вживалося в публікаціях Regnum ні щодо білоруського, ні у відношенні будь-якого іншого народу, і не могло вживатися в принципі, бо це слово з нацистського словника", - заявили в інформагентстві.

При цьому кремлівські пропагандисти зізналися, що називали "недодержавою" Україну, однак в цьому випадку вони не вважали, що це слово з "нацистського словника".

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...