"Дружина лише дивом не пішла з ним": Луценко натякнув, що кілер Вороненкова готував подвійне вбивство

Вбивця добре знав, де чекати на депутата Держдуми.

Юрій Луценко. Фото:iPress.ua

Екс-депутат Державної думи Російської Федерації Денис Вороненков у четвер мав давати свідчення у військового прокурора і в момент вбивства з ним попередньо мала бути дружина. Про це сказав під час брифінгу генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Саме сьогодні (четвер – ред.) він мав давати свідчення у військового прокурора, Кравченка, і вони переписувалися есемесками про те, що він запізнюється", - сказав він.

"Покійний призначив зустріч пану Панамарьову, з якої мав вирушати на допит до військового прокурора Кравченка. Слідство буде з'ясовувати його пересування до того", - сказав Луценко.

За словами Луценка, кілер знав, де чекати Вороненкова.

"Ключовою є попередня зустріч, до "Прем'єр Паласу", і перед цим. Весь сьогоднішній графік буде перевірено. Із таких подробиць можу сказати, що дружина лише дивом не пішла з ним", - сказав Луценко.

Водночас Ілля Пономарьов тут же додав, що "з великою вірогідністю вони очікували, що будуть обидва (Вороненков з дружиною – ред.), тому що вони завжди зустрічалися вдвох з Денисом і Машею. Скоріше за все передбачалося, що вони будуть вдвох".

Як відомо, кілер, який убив екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, помер.

Вороненкова вбили у четвер, коли він виходив з готелю із своїм охоронцем. Невідомий відкрив по них вогонь. Охоронець поранений. Він зміг застосувати зброю у відповідь і поранив нападника. Кілер помер у лікарні.

Вороненков був свідком ГПУ у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича. Слідство розглядає пріоритетною версію дій Російської Федерації.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...