Трамп: "Я ніколи не думав і не хотів знімати санкції з РФ"

Американський президент також розповів, що під час зустрічі з Путіним він говорив про ситуацію в Україні та Сирії, а також про втручання Кремля в американські вибори 2016 року.

 Дональд Трамп. Фото: ВВС.Американська влада не збирається скасовувати антиросійські санкції. Про це президент США Дональд Трамп заявив журналістами поза камерами. Транскріпт розмови надало видання Bloomberg, передають Патріоти України.

Він зауважив, що наразі санкції США проти російської влади є достатньо жорсткими, про що він вже говорив неодноразово.

"Я б не став цього робити і навіть не думав про те, щоб скасувати їх. Хтось сказав, що Дональд Трамп цього хоче - я не хочу їх знімати", - наголосив Трамп.

За його словами, президент Росії Володимир Путін під час їхньої зустрічі санкції не обговорював. Натомість, співрозмовники говорили про ситуацію в Україні та Сирії, а також про втручання Кремля в американські вибори 2016 року.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...