"ДЦП мозга и тела": Відомий латвійський терорист похвалився "паспортом ДНР" (фото, відео)

Бенес Айо третій рік воює на Донбасі в рядах терористів, а на батьківщині в Латвії оголошений в міжнародний розшук.

Бенес Айо. Фото: Фейсбук.

Колишній відомий латвійський націонал-більшовик Бенес Айо, що третій рік воює на Донбасі в рядах терористів, і оголошений Латвією в міжнародний розшук, похвалився отриманням паспорта "громадянина ДНР". Бенес Айо зазначив у своєму Facebook, що стати "громадянином ДНР" було для нього найвищою честю, і подякував лідеру терористів "ДНР" Олександру Захарченку, передають Патріоти України.

"Паспорт "ДНР" мені необхідний, оскільки Латвія, громадянином якої я є, будучи членом НАТО і ЄС, підтримує київську хунту, виступає проти незалежності Донбасу, проводить в рамках програми НАТО військові навчання у Львові і Харкові, закликає Захід розширити антиросійські санкції, переслідує в кримінальному порядку латвійських добровольців на Донбасі і проводить у себе вкрай русофобську націонал-буржуазну політику, обмежуючи права російськомовних і знищуючи наші школи", - заявив Айо.

Також володар паспорта терористичної псевдореспублікі опублікував емоційне відеозвернення, присвячене боротьбі з "київської хунтою".

Заяву Бенеса Айо активно обговорюють користувачі соцмереж.

"Трохи важких наркотиків вам в стрічку. На сон грядущий", - прокоментував відео блогер Андрій Шокотко.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...