Дубль три: Саакашвілі проведе новий антикорупційний форум у Харкові

Форум повинен пройти 18 січня і на ньому представлять програму та план щодо антикорупційних заходів.

Міхеїл Саакашвілі планує проведення антикорупційного форуму в Харкові. Ілюстрація:newsradio.com.ua

Стало відомо про намір голови Одещини провести третій за рахунком антикорупційний форум, після чого повинні початися відповідні акції по всі країні. Цього разу форум проведуть у Харкові, про що і повідомив на своїй сторінці у Facebook ініціатор таких заходів Міхеїл Саакашвілі, зазначають Патріоти України.

За його заявою форум повинен пройти 18 січня і на ньому представлять програму і план по антикорупційних заходах, а так само дати ключові підказки щодо практичного використання методів по боротьбі з корупцією на вищих посадах.

Крім того, даний захід стане поштовхом для антикорупційних сесій, які були анонсовані 23 грудня в Києві.

Також Саакашвілі зазначив, що прийти на форум можуть усі бажаючі і розмістив посилання на реєстрацію.

Нагадаємо, що на одному з таких форумів в Києві Саакашвілі висував звинувачення на адресу прем'єр-міністра України Яценюка та його уряду. Як стверджує очільник Одеської області, саме через корупційну діяльність Яценюка бюджет країни втратив близько $ 5 млн.

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...