"Два роки тому випущений судом і зараз знаходиться невідомо де": Депутат від "Свободи" назвав винного у розстрілі євромайданівців (відео)

Андрій Іллєнко запевняє, що командир спецроти "Беркуту" Садовник командував розстрілами на вулиці Інститутській.

Андрій Іллєнко. Фото:скрін відео

Людина з прізвищем Садовник віддавав наказ розстрілювати протестувальників. Про це розповів народний депутат від партії "Свобода" Андрій Іллєнко в ефірі політичного ток-шоу на телеканалі Інтер, передають Патріоти України.

"Я хочу навести декілька фактів. Один з ключових свідків, який був між виконавцями та організаторами – це Садовник", – сказав депутат.

Він також додав, що людина на прізвище Садовник "командував розстрілами на вулиці Інститутській".

"Два роки тому він був випущений судом, конкретно суддею Волковою, і зараз знаходиться невідомо де. Ось саме цей чоловік, який був випущений українським судом і повинен давати свідчення, хто йому давав вказівки розстрілювати Майдан", – сказав Андрій Іллєнко.

Крім того, депутат додав, що "тиждень тому був випущений "беркутівець", який з автомата Калашникова вбив трьох людей". "Суди зараз просто ведуть демарш", – зазначив він.

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...