Дипломатичне представництво Таджикистану просить захисту від нардепа Левченка

У Торговому представництві країни стверджують, що земельна ділянка була надана йому в оренду на законних підставах, тому про незаконне будівництво нібито не може бути й мови.

Торгове представництво республіки Таджикистан в Україні просить компетентні органи та структурні підрозділи КМДА розібратися з конфліктом на вулиці Половецькій за участю народного депутата Юрія Левченка. Відповідну заяву розміщено на Facebook-сторінці представництва, передають Патріоти України.

"Сьогодні 09.03.2018 року, комунальними службами КМДА здійснювався демонтаж незаконно встановлених гаражів по вулиці Половецька 25/27-29" - йдеться в заяві. У Торговому представництві Таджикистану стверджують, що земельна ділянка була надана йому в оренду на законних підставах, і орендна плата сплачується в повному обсязі в бюджет міста Києва.

"Там під час проведення демонтування гаражів відбулася сутичка за участю народного депутата, який намагався кинути "коктейль Молотова" в співробітників комунальних служб", - заявили в представництві. "Враховуючи вищезазначене, просимо компетентні органи та структурні підрозділи КМДА вжити заходів щодо вирішення даної ситуації", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, 9 березня зранку депутат Київради Святослав Кутняк заявив, що позафракціійного народного депутата, члена ВО "Свобода" Юрія Левченка побили до втрати свідомості на акції проти забудови в Києві. "Свобода" заявила, що на земельній ділянці на вулиці Половецькій планують збудувати житловий комплекс (відповідно до містобудівних умов, 20 і більше поверхів) з офісними приміщеннями і паркінгом. "Десь у межах цієї споруди розміщуватиметься торгове представництво Республіки Таджикістан", - зазначили в партії.

Поліція розпочала за фактом інциденту кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 "Хуліганство". "Наряди поліції встановили, що працівники благоустрою, відповідно до припису, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку з займистою сумішшю. У результаті виникла сутичка, яку припинили правоохоронці", - заявили в поліції.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...