"Дискотеки вів у селищі, любив західну музику": Журналісти знайшли односельчан другого підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Батько ГРУшника, Євген Мішкін, у Вологодській області працював в місцевих лісозаготівельних підприємствах і володів невеликими частками в компаніях Вологдалес і Древекспокт.

Жителі селища Лойга пізнали в "Олександр Петрові" свого односельчанина Олександра Мішкіна. Фото: соцмережі.

Жителі селища Лойга Архангельської області Росії пізнали в "Олександрі Петрові", якого Британія звинуватила в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки, свого односельчанина Олександра Мішкіна, передають Патріоти України.

Уродженець селища Дмитро Краснов розповів, що вчився з Мішкіним в одній школі і пізнав його по фотографіях з його паспорта, які напередодні опублікували Bellingcat і The Insider, і на фотографії з британської візи "Петрова", яку опублікувала британська поліція.

За словами Краснова, Мішкін був старше на два класи, вони добре знали один одного, хоча не зовсім близько спілкувалися і жили на протилежних краях селища. Мішкіна, за словами Краснова, захоплювався ігровими приставками і музикою - "дискотеки вів в селищі".

"Більше на західну (музику) ухил був у нього. Mo-Do (італійський ді-джей), E-Type (шведський поп-музикант), коротше, техно", - розповів Краснов.

За словами Краснова, в Лойзі Мішкін жив з батьками та молодшою сестрою. В кінці 90-х років його сім'я переїхала в Вологодську область, а Мішкін залишився жити у бабусі і доучувався в лойгінській школі.

Інформацію про батьків Мішкіна Бі-бі-сі підтвердила по базах. За відомостями телекомпанії, батько Євген Мішкін у Вологодській області працював в місцевих лісозаготівельних підприємствах і володів невеликими частками в компаніях Вологдалес і Древекспокт.

Житель селища Микола Тулінов теж підтвердив, що Мішкін жив в Лойзі і що він упізнав його за фотографією "Петрова". Уродженка Лойги Марина Чобану чула, що в селищі жив Олександр Мішкін, але впізнати його за фотографією не змогла. Вероніка Ротару-Балте повідомила, що вчилася з ним в десятому класі, але потім виїхала з Лойги.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...