Звідки взявся компромат на Гладковських: Інформацію "злив" Матіос Авакову для Тимошенко, - екс-боєць "Донбасу"

У січні-лютому 2017 обшуки у фігурантів, а саме у Андрія Рогози, Віталія Жукова і, згодом, і у самого Ігоря Гладковського проводила військова прокуратура України за особистою вказівкою Анатолія Матіоса, який отримав дозвіл від президента.

На проведення обшуку у сина Олега Гладковського Ігоря головний військовий прокурор Анатолій Матіос отримав особистий дозвіл у президента Петра Порошенка. Про це написав у Facebook бізнесмен і колишній боєць батальйону «Донбас» Євген Шевченко, передають Патріоти України.
«Напевно, прийшов час назвати неназване джерело, яке надало журналістам гучну інформацію з матеріалів кримінального провадження про корупцію в концерні "Укроборонпром". У січні-лютому 2017 обшуки у фігурантів, а саме у Андрія Рогози, Віталія Жукова і, згодом, і у самого Ігоря Гладковського проводила військова прокуратура України за особистою вказівкою Анатолія Матіоса. Перед тим, як проводити обшук у сина Гладковського, Матіос отримав на це особистий дозвіл у президента», - написав він.
За словами Шевченка, йому невідомо, з яких саме причин Порошенко дав дозвіл на обшук у сім'ї свого близького друга. «Але відомо точно, що в той же день після обшуку старі друзі і бізнес-партнери вечеряли разом і, врешті-решт, конфлікт було вичерпано, а Матіосу було дано вказівку знищити всі знайдені докази корупції", - стверджує він.
Однак, за версією Шевченка, Матіос «поклав телефони в сейф» і чекав потрібного моменту для «політичних торгів». «І восени Матіос вирішив, що такий момент настав, адже рейтинг Юлі стрімко зростав і дорівнював 21%, а в чинного глави держави - занепад на рівні 8-9%. Матіос був упевнений, що саме ЮВТ стане наступним президентом і гра почалася. Внаслідок певних домовленостей з Юлією Тимошенко восени минулого року Матіос передав старанно виділену частину інформації Авакову, який, в свою чергу, через Антона Геращенка направив її журналістам, яким залишалося змонтувати діалоги і за місяць до виборів випустити цей потужний компромат в ефір", - запевняє екс- боєць «Донбасу».


Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...