"Дивне захоплення Трампа Путіним є неймовірно небезпечним": Клінтон виступила проти союзу з президентом РФ

Демократи США не збираються підтримувати зв'язків з російським президентом й готові зміцнювати союзи проти нього.

Клінтон не поділяє захоплення Трампа Путіним. Фото google.com

Ймовірний кандидат правлячої Демократичної партії США в президенти країни Хіларі Клінтон має намір "зміцнювати союзи" США проти Росії. Про це вона заявила напередодні в інтерв'ю телекомпанії PBS, повідомляють Патріоти України.

На питання журналіста, як же бути з Росією, Клінтон насамперед промовила, що, на її думку, "дивне захоплення Дональда Трампа Путіним неймовірно небезпечне" й що "виборцям треба серйозно до цього поставитися".

"Наскільки можна говорити, йому по-справжньому подобаються жорстокі диктатори, він майже захоплюється ними", - сказала Клінтон про Трампа, який став офіційним кандидатом в президенти США від республіканської опозиції. "ЦЕ повністю суперечить тому, ким ми, власне, є", додала вона.

"Так, демократія турботлива, людям не можна просто сказати:"Вас звільнено", це насправді так, - продовжувала Клінтон, маючи на увазі відоме телешоу Трампа, у якому він "звільняв" учасників програми. - Щодо Путіна,...я цілком готова розібратися, як нам зміцнити союзи проти нього краще за все".

Варто зазначити, що Клінтон прогавила іншу причину "захоплення" Трампа російським президентом Путіним. Вона криється в банальній матеріальній складовій.

Нагадаємо, минулого тижня впливова американська газета The Washington Post написала про те, що "Трамп підлещується до Путіна через барижні інтереси". Ця статя розповідала про конкретні бізнес-проекти Трампа в РФ.

Про це саме, але більше детально, цього місяця розповів оглядач Фрінклін Фоер в іншому американському виданні - Slate - у публікації «Трамп - агент Путіна».

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...