"Дзеркальні заходи" Кремля: Росія вишле з країни 13 українських дипломатів

Голова українського МЗС вже назвав таку реакцію Москви "нонсенсом".

МЗС РФ. Ілюстрація:Mir24.tv

Росія оголосила 13 українських дипломатів персонами нон грата. Про це повідомила прес-служба зовнішньополітичного відомства РФ, зазначають Патріоти України.

"У відповідь на необгрунтовані вимоги держав про висилку російських дипломатичних співробітників російська сторона оголошує persona non grata відповідну кількість співробітників дипустанов цих країн в Російській Федерації", - сказано в повідомленні.

Як відомо, Україна в координації з країнами Європейського Союзу видворила 13 російських дипломатів. Міністр закордонних справ Павло Клімкін назвав "дзеркальну реакцію" Росії "нонсенсом".

"Ми ж не намагалися когось отруїти в Солсбері. Це зробила Росія і отримала відсіч всього цивілізованого світу. У нас є кому подбати про громадян України в РФ. Працюємо далі", - написав керівник українського МЗС на своїй сторінці в Twitter.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...