Джемілєв пояснив, яку роль Туреччина може відіграти при обміні Сенцова і Кольченка (відео)

За словами президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана, глава РФ Володимир Путін "просто так нічого не віддає".

Сенцов і Кольченко. Фото:blacksea.tv

Туреччина може виступити посередником при обміні українських політв'язнів Олега Сенцова і Олександра Кольченка, як це було з представниками Меджлісу Ільмі Умеровим і Ахтемом Чийгозом. Таку точку зору озвучив уповноважений президента у справах кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу ATR, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що, за словами президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана, глава РФ Володимир Путін "просто так нічого не віддає".

"Ми знаємо, що Умерова та Чийгоза обміняли на двох професійних убивць, співробітників ГРУ, які займалися вбивством чеченських дисидентів. Але я все одно сказав (Ердогану, - ред.): "Може, у вас в заначці є ці бандити, може, обміняємо все-таки на наших патріотів". Він сказав: "Подумаємо". Такий обмін не виключається", - розповів Джемілєв.

Мустафа-ага також підкреслив, що життя Сенцова і Кольченка представляє для України велику цінність.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...