Джо Байден піде в президенти США

Віце-президент США заявив про намір балотуватися в 2020 році.

Джо Байден. Фото: Newsonline24.com.ua.

Віце-президент США Джо Байден заявив, що візьме участь у наступній президентській гонці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я збираюся балотуватися в 2020-му році", - сказав Байден.

Журналісти поцікавилися, чи не жартує він. Проте чинний віце-президент після протяжної паузи підтвердив, що дійсно має намір взяти участь у виборах американського президента. Втім, він додав, що доля завжди втручається найзабавнішим чином.

В такому випадку, якщо 74-річний Байден дійсно буде брати участь у президентській гонці, він може стати найстарішим американським лідером за всю історію. Зараз це звання закріпилося за 70-річним обраним президентом США Дональдом Трампом. До нього найстарішим лідером США був Рональд Рейган, переобраний на другий термін у 69 років.

Нагадаємо, в кампанії Хілларі Клінтон заявили, що приєднаються до зусиль, спрямованих на перерахунок голосів в кількох ключових штатах, ініційованих кандидатом в президенти США від Партії зелених Джилл Стейн.

У свою чергу новообраний президент США Дональд Трамп назвав спроби перерахунку голосів на президентських виборах "шахрайством" і зажадав невідкладно визнати результати виборів.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...