Е-декларування: Парасюк знайшов у декларації козака Гаврилюка 10 помилок і свою подавати не поспішає (відео)

Михайло Гаврилюк і досі залишається єдиним, хто заповнив е-декларацію.

Володимир Парасюк. Фото: tv.112.ua.

Нардеп від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк зробив мінімум 10 помилок в е-декларації. Порахував помилки позафракційний депутат Володимир Парасюк і розповів про це журналістам в кулуарах парламенту, повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.ua.

"Залишилося три тижні, я її (е-декларацію, - ред.) точно подам. Наприклад, Гаврилюк її подав, але він зробив мінімум 10 помилок у поданні цієї декларації, він не вказав зарплату, ще якісь речі, так як це робив поспіхом. Я не хочу скандалів, я публічна людина і краще підійду скрупульозно до цього питання. У мене ще є час, я добре все заповню", - пообіцяв Парасюк.

Зазначимо, раніше Гаврилюк розповів, що заробітну плату в е-декларації він вказав, як і всі інші необхідні дані, але система не працює належним чином.

"Я подав у декларації все, що потрібно, заробітну плату вказав. Нещодавно мені висвітилося, що я не вказав заробітну плату. Я хотів внести поправки, мені на мою скриньку прислали ключ, але в даний момент сайт не відкривається, щоб внести ці поправки. Тому в даний момент можу запевнити вас, що сайт толком не працює", - сказав депутат.

Також депутат розповів, що саме вніс у документ.

"Заробітна плата: ми вносили 2015 рік - 4 500 грн. Там вийшло у мене 75 000 гривень, вказав свою однокімнатну квартиру в місті Чернівці, вона у мене знаходиться в кредиті в даний момент, вказав свій борг, я винен у банк 11 тис. доларів. Все, що у мене було, я вказав", - розповів Гаврилюк.

Нагадаємо, зараз у системі 1600 декларацій за 2015 рік, серед яких 2 з 4 членів НАЗК, 1 з 423 народних депутатів (Михайло Гаврилюк), близько 10 з 300 детективів НАБУ і нікого з Кабміну. Подати декларацію потрібно до кінця жовтня.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...