Епідемія шизофренії: У Москві відреагували на "ініціативу" про створення "Малоросії"

В Думі під приводом створення міфічної "Малоросії" озвучили пропозицію про закінчення війни в "ЛДНР".

В Держдумі підтримали "ініціативу" про створення "Малоросії". Фото: Еспресо.TV.У нелегітимній Держдумі РФ вважають, що створення нової "держави Малоросії" є неминучим, оскільки могло б стати виходом із війни для жителів "ДНР" і "ЛНР". Цю думку озвучив голова комітету Держдуми у справах СНД Леонід Калашников, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РІА Новини".

"Створення такої держави можливе і, напевно, навіть неминуче, судячи з того, що відбувається в Україні... Так ось створення такого незалежної держави могло б стати виходом для цих людей", - заявив він.

За його словами, створення такої "держави" почалося вже давно, оскільки "цей варіант для себе і Донбас, і Луганськ розглядали раніше в Харкові, ще до бойових дій і до створення "ДНР" і "ЛНР".

"Росія поставиться до цього позитивно", - додав парламентарій.

У свою чергу член комітету Ради Федерації з міжнародних справ Сергій Цеков назвав "створення Малоросії" кроком до федералізації України.

"Саме життя доводить, що таке утворення, як "Новоросія" має право на життя", - сказав він.

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...