Фашистська тактика: Бойовики обстріляли мирні квартали Красногорівки під час шкільної лінійки, - Аброськін (фото)

Терористи "ДНР" обстріляли район міської лікарні.

В школі Красногорівки йшла лінійка. Фото: Фейсбук.

У Красногорівці Донецької області терористи "ДНР" обстріляли район міської лікарні. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його інформацією, у лікарні розбиті кілька вікон, також пошкодження отримав нежитловий приватний будинок на вул. Грушевського.

Під час обстрілу отримала уламкове поранення місцева жителька, 1960 р. н. Зараз жінка госпіталізована.

"Саме в той час, коли в прифронтових школах Мар'їнки і Красногоровки діти шанують пам'ять ветеранів війни, покидьки реалізатора курятини (лідер бойовиків Олександр Захарченко до війни торгував курячими стегенцями - ред.) обстрілюють мирних жителів. Саме так вели себе фашистські окупанти в роки Другої світової війни. І сьогоднішні бойовики - послідовники тих фашистів", - наголосив Аброськін.

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...

"Після провалу широко розрекламованого контрнаступу": Україна "гарячково" окопується перед новим наступом РФ, - NYT

середа, 24 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що ЗСУ навряд чи почнуть великий контрнаступ цього року. Як пише The New York Times, дні блискавичних проривів на полях битв в Україні, можливо, минули. Події на фронті складаються в похмуру нову реальність для українців. Судячи з ...