F#ck від віце-канцлера: Німецький політик показав протестувальникам середній палець (відео)

​Ультраправі активісти під час візиту Зігмара Габріеля в федеральну землю Нижня Саксонія тримали в руках плакати з написами "Зрадник" і вигукували різні образи на його адресу.

F#ck від віце-канцлера. Фото: Фейсбук.

Зігмар Габріель показав непристойний жест ультраправим активістам, коли ті викрикували образи на його сторону. Німецькі ЗМІ опублікували відеоролик, на якому віце-канцлер ФРН Зігмар Габріель показує середній палець протестуючих з радикальної Націонал-демократичної партії Німеччини, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Габріель з офіційним візитом відвідав федеральну землю Нижня Саксонія ще минулої п'ятниці, однак ЗМІ повідомили про цей інцидент тільки сьогодні. На відео видно, як ультраправі активісти тримають в руках плакати з написами "Зрадник" і вигукують різні образи на його адресу. "Твій батько любив цю країну, а що зробив ти? Ти губиш її", - повідомив один з учасників протесту. Після цих слів віце-канцлер посміхнувся, а потім показав непристойний жест у бік протестуючих.

Раніше на його адресу не раз виступали з критичними зауваженнями, відзначаючи, що Габріель "недостойний посади віце-канцлера".

Нагадаємо, 7 липня, нардеп Сергій Пашинський з "Народного фронту" також показав непристойний жест у залі Верховної Ради. Після чого, під час перерви сталася сутичка між депутатами Сергієм Власенком з фракції "Батьківщина" і Сергієм Пашинським.


F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...