Флаг їм у руки: "Село просто поперло", - голова Володимирської області РФ розповіла про "шалену" користь санкцій

В результаті обмежень випуск продукції збільшився на 25%, заявила Орлова

Фото: replyua.net

Губернатор Володимирської області Світлана Орлова, стукаючи кулаком по столу, закликала західних політиків не знімати санкції з Москви, а навіть їх посилити. За її словами, в результаті обмежень випуск продукції збільшився на 25% і люди в російському селі «жирують». Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські видання.



Своїми спостереженнями глава Володимирської області поділилася в ході виступу на форумі «Росія – спортивна держава». «Я німцям сказала, коли був «Петербурзький діалог»: ви не розумієте нашої натури. Такий ми народ. Санкції потримайте довше. Село просто поперло. Скрізь, у всіх районах люди скоро будуть на золоті сидіти», - сказала Орлова.



Раніше президент Торгово-промислової палати РФ Сергій Катирін заявив, що режим продуктового ембарго буде продовжений до 2017 року. «Зараз російські аграрії взагалі хочуть відгородитися забором від Європи, щоб санкції ніколи не скасовували. Тому прийнято рішення залишити зустрічні контрсанкції до кінця наступного року. Щоб люди, які працюють на селі, мали перспективу», - наголосив Катирін.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...