Флюгер розвернуло дупою до Кремля: "Американський Жириновський" заявив, що тепер повністю за Україну

Дональд Трамп тепер вважає, що не тільки США, але й інші країни мають більш рішуче підтримати українців.

Дональд Трамп. Фото: lenta.ru.

Кандидат у США, республіканець Дональд Трамп вважає, що не лише США, а й інші демократичні країни мають жорстко підтримувати Україну в конфлікті з Росією. Так, в інтерв'ю The New York Times він докладно роз'яснив своє до ситуації в Україні, передають Патріоти України.

"Одна з речей, яку я просто не сприймаю - це ситуація з Україною. Тепер я повністю за Україну, у мене є друзі, які живуть там, але мені здається, коли виникла українська проблема, ви знаєте, не так давно - і ми - і Росія стали конфліктувати, мені здається, що ніхто крім нас не займався цим" , - зазначив він.

За спостереженням Трампа, ситуація в Україні стосувалася США найменше, оскільки вони географічно знаходяться далеко, однак виникло таке враження, що навіть країни-сусіди не висловлювалися за Україну. "Подивіться на Німеччину, подивіться на інші країни, вони, схоже, не дуже активні в цьому питанні. Це все стосується наших відносин з Росією", - сказав мільярдер.

Трамп вважає, що цьому потрібно покласти край. "Фактично, в ситуації з газом, як ви знаєте, вони хотіли нафти, вони хотіли інші речі з Росії, і вони просто тримали рот на замку. А ось Сполучені Штати дали бій, маючи досить жорстку позицію в питанні України", - наголосив кандидату президенти. Він не вважає справедливим і логічним, що лише США борються за Україну.

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...