​Франція майже в "кишені", залишилось "взяти" Німеччину: Путін спробує "вбити" "подругу" Меркель

У кремлівського фюрера зажевріла надія перемогти «за п’ять хвилин до опівночі», те що невдалося його «великому» німецькому попереднику. А саме підкорити найбільші потуги ЄС. Потім з позиції сильного домовитись з США

Кремль у відчайдушній погоні за реваншом вступив у фазу «перемога або смерть», зазначають Патріоти України. Встигнути дотиснути «гнилий Захід», доки економіка «Великої Росії» остаточно не рухнула, поховавши під своїми уламками і «великого керманича», його режим, а заодне, можливо і всю державу.

Двозначна позиція Трампа і прогнозований прихід до влади у Франції «друзів Путіна» надихають останнього іти до кінця у своїй агресивній політиці. Тепер по логіці речей у приціл росіян потрапила європейська надпотуга – Німеччина, де так багато друзів Володимира Володимировача, а при владі, до його великої досади наразі ця стримана але непоступлива жінка. Висновок очевидний – треба її прибрати. Тим більше американський та французький виборчий досвід надихає відчайдушного авантюриста.

Це добре усвідомлюють і в ЄС. Авторитетний фахівець з російської пропаганди в Європі Якуб Янда впевнений, що Росія розгорне безпрецедентну інформаційну кампанію проти Ангели Меркель перед виборами до німецького Бундестагу в 2017 році.

Про це йдеться на сторінках німецького таблоїду Bild, де чеський аналітик розповів, чого Німеччині та її теперішньому федеральному канцлеру варто очікувати від Росії і як президент Путін спробує не допустити переобрання Меркель.

"Згідно з моїми очікуваннями, від Росії слід чекати двох видів "нападів", – заявив експерт. – Перше – це звичайні кібератаки, на зразок тих, з якими зіткнулися в компанії Telecom. Їхня мета полягає в завданні збитку і створенні у жителів Німеччини почуття, ніби уряд не може їх захистити. Друге – цілеспрямовані атаки на людей, які виступають проти агресії Росії, зокрема на Ангелу Меркель. Отже, варто чекати атак хакерів на особисті е-мейл акаунти політиків партії "Християнсько-демократичний союз" (ХДС) та їх родичів", – зазначив Якуб Янда.

"Я очікую великомасштабної дезинформаційної кампанії проти канцлера Меркель. Будуть зроблені спроби підірвати її легітимність на різних рівнях. Так, все погане, що відбувається в Німеччині у зв'язку з хвилею імміграції, буде представлено як особистий провал Меркель. В результаті на основі її політики будуть змодельовані найгірші сценарії. Також кампанія матиме на меті виставити Меркель не зовсім чесною людиною і переконати суспільство в тому, що їй не можна довіряти",– підкреслив аналітик.

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...