Футбольного функціонера, що викрав людину, відправили на психіатричну експертизу

Чиновник ФФУ три місяці тому "відзначився" неадекватною поведінкою.

У ФФУ кажуть, що у їхнього працівника чудова репутація. Фото: ФФУ.Городищенський суд Черкаської області відправив на психіатричну експертизу футбольного агента Федерації футболу України, який раніше викрав людину. Про це повідомляє iSport, передають Патріоти України.

Так, три місяці тому футбольний функціонер напав на власника "Рено" в Києві на вул. Звіринецькій і, погрожуючи розправою, змусив того сісти в автомобіль і відвезти його в Черкаську область.

Потім зловмисник відпустив заручника, а на його машині добрався до м Городище Черкаської області, де в першому ж ліпшому кафе влаштував погром: наставив рушницю на продавщицю, розбив скло на дверях холодильника, а потім вкрав зі столу попільничку і з нею втік.

У поліцейській дільниці, куди хулігана доставили після затримання, чоловік поводився неадекватно - в протоколах допиту писав нецензурні слова і розповідав про невідомих, які нібито намагалися розправитися з його сім'єю, але він їх убив.

"Підозрюваний офіційно працює в ФФУ, характеризується там з позитивної сторони, володіє офіційно зареєстрованою зброєю та водійськими правами, що свідчить про відсутність психічних розладів. Тому слідчі і звернулися до суду за проведенням стаціонарної експертизи в лікарні ім. Павлова", - йдеться в реєстрі судових рішень.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...