Плювок у слід Саакашвілі: В АП розглядають кандидатуру Кононенка на пост голови Одеської ОДА

Ігоря Кононенка ЗМІ часто називають "сірим кардиналом" в українській політиці.

Ігор Кононенко. Фото: ЖЖСеред тих, хто може бути призначений на посаду глави Одеської обласної державної адміністрації, називають прізвище нардепа, першого заступника глави фракції БПП Ігоря Коненка. Про це УНН повідомив співрозмовник близький до Адміністрації Президента, передають Патріоти України.

За словами джерела, Ігор Коненко є одним з головних претендентів на призначення. Іншим кандидатом є Віталій Ковальчук, якій наразі обіймає посаду першого заступника Глави Адміністрації. Співрозмовник зауважив, що gрезидентові України потрібна на посаді губернатора такого важливого регіону близька до нього людина.

Довідка УНН: Віталій Ковальчук окрім того, що є першим заступником глави АП, також є представнико Президента України у Кабінеті Міністрів України. До призначення в Адміністрацію Президента двічі обирався до Верховної Ради. Займав посаду заступника голови депутатської фракції партії “Блок Петра Порошенка”.

Ігоря Кононенка ЗМІ часто називають “сірим кардиналом”. Він знайомий з Петром Порошенко з 1984 року. Вони разом будували бізнес. Нардеп 8 скликання, до цього був депутатом Київради. І.Кононенко вважається одним з найбагатших нардепів, зокрема в е-декларації за 2015 рік він вказав 14 млн грн дивідендів. Також у декларації вказані більше десятка підприємств, кінцевим бенефіціаром яких є нардеп.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу Саакашвілі заявив, що подав у відставку.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...