Happy New Year: Вислані з США дипломати не можуть купити квитки

35 представникам російських дипломатичних відомств дано 72 години, щоб покинути США, але квитки в Росію вже розкуплені.

Вислані з США дипломати не можуть купити квитки на літак. Фото: BizavNews.

Російські дипломатичні працівники, яких влада США висилає з країни, стикаються з труднощами при придбанні квитків в Росію, передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс".

"Квитків немає, всі розкуплені перед Новим роком, але людям дано всього 72 години, я не знаю, як вони встигнуть", - повідомило інформоване джерело.

Дипломати, за його словами, будуть змушені найближчим часом добиратися з Вашингтона до Нью-Йорка, де шансів знайти вільне місце на рейс до Москви більше. Джерело припустило, що дипломати, швидше за все, проведуть новорічну ніч в літаку.

"Це стало великою несподіванкою, люди готувалися відзначати Новий рік", - зазначив він.

У четвер, 29 грудня, Сполучені Штати вирішили вислати 35 російських дипломатів і закрити доступ до двох об'єктів для відпочинку, що використовуються російськими працівниками, - в Нью-Йорку і Меріленді. Цей захід заявлено як відповідь на кампанію утисків американських дипломатів в Москві з боку влади Росії.

У той же день президент США Барак Обама оголосив про введення нових санкцій проти ФСБ, ГРУ, ще ряду організацій, а також шести фізичних осіб, пояснивши це кібератаками на виборчу систему Сполучених Штатів з боку Росії.

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...