Гарматне м'ясо для Донбасу: У Росії бази підготовки найманців готуються до випуску курсантів, - Снєгирьов

Випускники мають в найближчий час прибути на окупований Донбас.

Ілюстрація: ЖЖ

На території Ростовської області (РФ) створені і функціонують вербувальні пункти і тренувальні бази, в яких бойовики самопроголошених «республік» і так звані "добровольці" проходять спеціальну підготовку, передають Патріоти України.

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» на тренувальній базі, яка розташована на території бази відпочинку «Полюс» за адресою: м. Ростов-на-Дону, вул.Лівобережна, 94/119, відбувся випуск «курсантів», які після складання відповідних «іспитів» поповнять лави бойовиків «ДНР» та «ЛНР».Полігон, на якому «курсанти» проходять військовий вишкіл знаходиться поблизу с. Персіановський Жовтневого району Ростовської області.

Свого часу заступник голови СБУ п. Ягун повідомив, що Служба безпеки України володіє інформацію про наявність на території Росії центрів підготовки диверсійних груп для відправки їх випускників на територію України.

За словами п. Ягуна, центри підготовки диверсійних груп бойовиків знаходяться в Пскові, Таганрозі, місті Шахти Ростовської області, с. Молькіно Краснодарського краю і в Московській області.

Вербовка так званих «добровольців» здійснюється на матеріальній основі. Тренувальні бази і вишкольні табори створені на базі Головного розвідуправління РФ.

Найближчим часом очікується прибуття з РФ на територію тимчасово окупованих районів Луганської і Донецької областей «курсантів» центрів підготовки диверсійних груп для складання «випускних іспитів» в умовах реальних бойових дій.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...