Гарний натяк Кремлю: США створять спецзагін для вбивства божевільного диктатора, який шантажує світ ядерною війною

​Бригада буде налічувати одну-дві тисячі осіб.

Кім Чен Ин. Фото:http://novostivmire.com/Американський спецназ і збройні сили Південної Кореї сформують спеціальний підрозділ, метою якого буде ліквідація лідера КНДР Кім Чен Ина у разі війни з Північною Кореєю. Про це повідомило агентство "Ренхап" з посиланням на джерела у військових колах Сеула, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

Бригаду планують сформувати вже в цьому році. Передбачається, що вона буде налічувати одну-дві тисячі людей. Американські військові діятимуть під керівництвом південнокорейського командування.

Крім того, найближчими місяцями США і Сеул домовилися провести ряд спільних тренувань для відпрацювання можливих сценаріїв. У завдання загону буде входити не тільки вбивство Кім Чен Ина, але і нейтралізація всього вищого політичного і військового керівництво КНДР.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...