Гельсінкі було замало: Путін запросив Трампа у Москву, президент США погодився

Господар Кремля також повідомив, що у нього будуть контакти з лідером США на майданчиках міжнародних заходів, зокрема, на саміті G20.

Трамп і Путін. Фото:rferl.org

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий зустрітися з Дональдом Трампом як у Вашингтоні, так і в Москві, куди вже російська сторона запросила американського лідера. Про це Путін заявив на прес-конференції в Йоганнесбурзі за підсумками саміту БРІКС, інформують Патріоти України.

"Ми готові запросити президента Трампа в Москву, він має, до речі кажучи, таке запрошення, я йому про це говорив, - підкреслив Путін. - Я готовий і до Вашингтона приїхати, якщо там будуть створені відповідні умови для роботи".

Путін зазначив, що і у нього самого, і у Трампа є бажання зустрітися знову. "Важливо, щоб були умови відповідні, що вони створювалися, ці умови, в тому числі і в наших країнах", - додав президент РФ.

Путін також повідомив, що у нього будуть контакти з лідером США на майданчиках міжнародних заходів, зокрема, на саміті G20.

Як стало відомо, Дональд Трамп погодився відвідати Москву. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву Білого дому.

"Президент Трамп з нетерпінням чекає візиту президента Путіна до Вашингтона на початку наступного року. Він також готовий відвідати Москву, як тільки отримає запрошення", - йдеться в заяві прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс.

Як повідомлялося раніше, після зустрічі двох лідерів у Гельсінкі Трамп віддав доручення раднику з нацбезпеки Джону Болтону на осінь запросити Путіна до Вашингтона. Пізніше Болтон уточнив, що наступний саміт президентів США і Росії відбудеться не раніше 2019 року.

Джерело: ТАСС

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...