Гельсінки-2, або Путін вже скучив: Після приступу паніки через заплановані "драконівські санкції" США Кремль бажає нового побачення з Трампом

Або в Москві, щоб якось пом'якшити нищівні заходи, розраховують натиснути на Дональда Фредовича через "секретні кнопки". Або переконались, що друзяка Трамп не в змозі зупинити "цунамі", і саме час задкувати під його прикриттям.

Путін знову сподівається на Трампа? Ілюстрація: РБК.

Представники Росії готові зустрічатися з представниками навіть тих країн, які проводять недружню політику щодо країни, в тому числі і США. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Зокрема, дипломат зробив таку заяву, коментуючи питання про актуальність зустрічі після заяв Вашингтона про санкції. "Ми ніколи від контактів не йшли, в тому числі і з представниками тих країн, які проводять явно недружню політику по відношенню до нас. Тому, якщо лідери відчують необхідність зустрітися і повернутися до тих питань, які, як нам здавалося, об'єднувати повинні Росію і США, але які викликають відторгнення у деяких кіл всередині США, думаю, така зустріч відбудеться", – сказав Лавров.

Глава російського МЗС зауважив, що про ймовірну зустріч представників країн можна говорити за умови зацікавлення американської сторони. "Принаймні і на рівні глав зовнішньополітичних відомств ми такі контакти готові розвивати, якщо звичайно ж американська сторона буде готова діяти на основі балансу інтересів, на основі рівноправності і врахування позиції один одного", – підкреслив він.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.