"Герої не вмирають!": У Донецькій ОДА вшанували героїв, що полягли за Слов'янськ

В Краматорську провели церемонію погашення п’яти маркованих конвертів серії "Герої не вмирають".

"Укрпошта" випустила конверти серії "Герої не вмирають". Фото: gur.gov.ua.

Вчора, 24 серпня, в Донецькій ОДА, що зараз базується в Краматорську, відбулось спецпогашення п’яти маркованих конвертів серії "Герої не вмирають", повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.ua.

П’ять маркованих конвертів було виготовлено "Укрпоштою" з метою вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час боїв за Слов’янськ, яким присвоєні почесні звання Героя України: Тарас Сенюк (1980 – 2014), Михайло Лужевський (1975 – 2014), Олександр Аніщенко (1969 – 2014), Костянтин Могилко ( 1978 – 2014), Сергій Кульчицький ( 1963 – 2014).

"Тільки та країна, в якій пам’ятають і шанують своїх героїв, має майбутнє! – наголосив підчас церемонії Павло Жебрівський. – Адже саме завдяки цим воїнам-героям ми маємо можливість мирно працювати і відзначати День Незалежності тут, на вільній українській донецькій землі".

Участь у спецпогашенні взяли голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, директор Донецької Дирекції українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта" Олексій Пушкін, керівник оперативного об’єднання "Центр" – керівник АТО на території Донецької та Луганської областей Руслан Хомчак.

Учасники церемонії проставили відбитки штемпелю та свої підписи на конвертах, а також вшанували пам’ять про загиблих героїв хвилиною мовчання.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...