"Герой" знайшовся: Стало відомо, хто в Раді вніс скандальну "зрадницьку" поправку

Правка про відстрочку електронного декларування доходів була внесена заступником глави депутатської групи "Воля народу", членом бюджетного комітету Андрієм Деркачем.

Нардеп із "Волі народу" Андрій Деркач став автором скандальної поправки  в антикорупційний закон. Фото:289zradnykiv.wtf

Народний депутат України Мустафа Найєм (фракція "Блок Петра Порошенка") назвав ім'я автора скандальної поправки в антикорупційний закон про електронне декларування всіх активів. Відповідне повідомлення Найєм розмістив на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Знайшовся герой." Геніальна "поправка до державного бюджету на 2016 рік про відстрочку електронного декларування доходів була внесена заступником глави депутатської групи "Воля народу", членом бюджетного комітету Андрієм Деркачем. За непідтвердженими даними, його ініціативу підтримали Нестор Шуфрич і Володимир Мисик", - пише Найєм.

При цьому нардеп зазначив, що відправив запит в апарат ВРУ щодо повного списку членів бюджетного комітету, які підтримали поправку.

"З абсурдного відкрився ще один факт. Поправку, яка теоретично може стати причиною зриву безвізового режиму з ЄС, упустив не тільки парламент, а й уряд. Після прийняття Верховною радою бюджет був переданий на підпис президенту, а слідом за ним прийшов лист від Кабінету міністрів з рекомендацією підписати документ у повному обсязі без будь-яких зауважень", - підсумував Найєм.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...